TidyTilt'i Artık Logitech Üretecek!

Logitech, iPhone için hazırladıkları TidyTilt adlı Smart Cover benzeri ürünleri ile dikkat çeken KickStarter girişimi TT Desing'ı bünyesine dahil etti.


Apple'ın iPad için hazırlamış olduğu Smart Cover, neredeyse tüm iPad kullanıcılarının beğenisini kazanan ve son derece kullanışlı bir ürün. Smart Cover'ı iPhone'a uyarlamak düşüncesiyle KickStarter'da yerini alan Zahra Tashakorinia ve Derek Tarnow, kısa sürede hedefledikleri rakamın çok üstüne ulaşıp ilk TidyTilt'i bu fikir ile hayata geçirmişlerdi.

İlk TidyTilt'in yakaladığı başarının ardından ürünün iPhone 5 için olan modeli TidyTilt+ için de harekete geçen TT Design Labs ekibi Nisan ayında bu ürünü satışa sunmuştu. Biz de sizlerle bu konuyu buradaki ve buradaki haberlerimizde paylaşmıştık.
TidyTilt'in ulaştığı satış rakamları ve firmanın her geçen gün artan başarısını farkeden Logitech firması ise, TT Design Labs'i bünyesine kattığını açıkladı.
tidytilt_haber1355999951
Bu satın almanın ardından Derek Tarnow'un tam zamanlı ve Zahra Tashakorinia'nın ise danışmanlık olarak Logitech ile birlikte çalışacağını açıklayan Eric Knitz, toplum kaynaklı yatırımların tüketici elektroniğine büyük bir yenilik getirdiğini ve TT Design Labs'in bu konuda mükemmel bir örnek olduğunu belirtirken, Derek Tarnow ise bu anlaşmanın kazananının akıllı telefon kullanıcıları olduğunu açıkladı.

Son bir not olarak, her ne kadar kesin bir bilgi olmasa da bu anlaşmanın ardından TidyTilt'in diğer akıllı telefonlara uyumlu hale gelebileceğini de belirtelim.