Samsung Galaxy S4 Mini'nin net görüntüleri internete sızdırıldı.

Samsung Galaxy S4 Mini'nin daha net görüntüleri ortaya çıktı. Bir Bulgar sitesi cihaza ait resimleri eline geçirmeyi başardı.

Site Galaxy S4 Mini'ye ait dört fotoğraf sızdırdı. Bu fotoğrafları aşağıda ve sonraki sayfalarımızda görebilirsiniz. Ayrıca çıkış tarihide sızdırılan Galaxy S4 Mini'nin 30 Mayıs'ta tanıtılacağı iddia ediliyor.

Olacağı söylenen özellikleri ise şu şekilde: 4.3-inç boyutunda ve inç başına 256ppi değer sunan QHD (960 x 540p) çözünürlüklü Super AMOLED ekran, 1GB RAM (LTE modeli 2GB RAM), 32GB dahili depolama birimi, microSD kart desteği, 8MP çözünürlüklü arka kamera ve 2.100mAh kapasiteli batarya. Ayrıca cihazın 1.6GHz çift çekirdekli Exynos 5210 işlemci ve Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemi ile geleceği söyleniyor.
Bu özelliklerle cihaz Galaxy S4'ten geride kalsa da oldukça hızlı ve güçlü görünüyor. Bakalım Galaxy S4 Mini abisi Galaxy S4 kadar ilgi görecek mi?

1368674117_samsung-galaxy-s4-mini-3smartnews-623x830 1368674132_samsung-galaxy-s4-mini-2smartnews-623x830 s4mini s4mini2

Galaxy S5'in Sony Xperia Z gibi su geçirmez olacağı iddia ediliyor.

Samsung Galaxy S4'ün dünya çapında yeni olmasına rağmen, Galaxy S5 söylentileri başladı bile. Hepimizin bildiği gibi akıllı telefon teknolojisi gün geçtikçe gelişiyor ve şimdi olası bir Galaxy S5 tasarımının su geçirmez olacağı iddia ediliyor.

Zaten son zamanlarda Samsung'un yeni akıllı telefonlarına güvenlik amaçlı parmak izi okuyucu getireceği söyleniyordu. Şimdi de Galaxy S5'in Sony Xperia Z gibi su geçirmez olacağı iddia ediliyor.
Söylentilere göre yapılan konsept tasarımda şık bir görünüme sahip olan Samsung Galaxy S5, 2GHz hızında Samsung Octa çekirdekli işlemci ile güçlendirilmiş bir 5.2-inç Full HD ekrana sahip. Ayrıca 4GB RAM ve 128GB dahili depolama ile yakında ilan edilecek olan Android 5.0 Key Lime Pie işletim sistemi bulunuyor.

galaxy-s5

galaxy-s5_2

Cihazın ön etrafında Akıllı Göz İzleme teknolojisi ve kontrol hareketleri ile donatılmış bir 5 megapiksel shooter, rka kısımda 16 megapiksel kamera gibi özellikleri bulunuyor. Akıllı telefon su geçirmez olacak ve 3,200 mAh pil ile donatılmış.
Samsung'un Galaxy S5 tasarımında eleştirilere maruz kalan plastik malzemeyi bırakıp HTC One gibi metal kasa kullanması umut ediliyor.

 

Samsung, Hesap Cüzdanı uygulamasını başlattı.

Hala gittiğiniz her yere cüzdan götürüyor musunuz? Hala bunu yapma şansınız var ama yükselişe geçen hesap cüzdanı uygulamaları ile yakın zamanda yanınızda cüzdan taşımanıza gerek kalmayabilir.

Samsung'da bu pazardan pay almak için kolları sıvadı ve bu mücadeleye katıldı. Barselona'daki Mobil Dünya Kongresi'nde bu yılın başlarında Samsung cüzdanı tanıtan şirket, bu uygulamayı Güney Kore'de hizmete sundu. Ayrıca uygulama Amerika'da beta aşamasında.

samsung-wallet
Güney Kore'de Galaxy serisi akıllı telefon sahipleri artık Cüzdan uyumlu Samsung cihazlarda bu hizmetten faydalanabiliyor. Galaxy S4, S3, Note, Note 2, Note 10.1 ve S2 modellerin HD LTE versiyonlarında uygulama kullanılabiliyor.
Güney Kore kullanıcıları Samsung Cüzdan uygulaması ile satın alma noktasında bir kez PIN veya tek zamanlı şifre (OTP) anahtar kullanarak, kredi kartları için tek bir erişim noktası elde edebiliyorlar.
Samsung cüzdan ödemeler haricinde geçiş biletleri, etkinlik biletleri, kupon ve üyelik kartları gibi işlemlerde de kullanılabiliyor.
Samsung'a göre, Güney Kore'de 30.000 perakendeci zaten Cüzdan uygulamasını destekliyor ve NFC ödemelerini de yakın gelecekte destekleyecektir.

 

Acer Aspire P3 İncelemesi

Acer Aspire P3 Windows 8 tableti mercek altında!

aceraspirer

Windows 8’in çıkışıyla bir çok Intel işlemcili küçük tablet gördük. Genellikle boyutlarının kullanışlı olması nedeniyle ve batarya dostu olmalarıyla tercih edilme oranları artan tablet bilgisayarlar bu yılın fenomenleri arasında yer alıyor.
Acer Aspire P3 New York’ta Acer’ın basın toplantısıyla tüm dünyaya tanıtıldı. Ancak bu bahsettiğimiz tabletlerden bir değil. Tanıdık tasarımıyla daha önce gördüğümüz modellere daha çok benziyor.

Ultrabook benzeri özelliklerle gelen Acer’ın tableti Windows 8 dokunmatikliğinde ve klavye eklentisiyle satışa sunuluyor. 11 inç boyutuyla gelen tabletin aslında klavyeye de ihtiyacı oluyor. Ayrıca plastik bir yapı olduğunu hissettiriyor. Polikarbon yapıdaki tabletler daha kaliteli bir tasarım sunabiliyor.

Klavyenin alt kısmında touch pad bulunmuyor. Dokunmatik olmasından bunun eksikliği hissedilmiyor ancak klavye kullanırken oluşan alışkanlıklar nedeniyle dokunmatik ekranla klavye kullanımına alışmanız zaman alabilir.

Aspire P3 Intel Core i3 yada i5 işlemci modelleriyle geliyor. Intel’in son model işlemcileriyle gelen tabletler Surface Pro ile başladı ve daha çok laptoplara yakın hybrid bilgisayar grubuna giriyor. Windows 8 tablet 1366x768 piksel ekran çözünürlüğü bulunduruyor. 11.6 inç IPS ekran, 2 ya da 4 DDR3 RAM, 60 ya da 120 GB SSD hafıza, Intel HD 4000 grafikler ve 720p ön kamera ile geliyor.

Arka kamera da 5 mega piksel iyi çekimler yakalayabiliyor ancak 11 inç tableti kaldırıp resim çekmek zorluk çıkarabiliyor. 1 USB girişi 3.0 HDMI girişi de bağlantı özellikleri arasında yer alıyor.

Aspire P3 799$ Amerika fiyatıyla geliyor. Bazı rakipleri arasında fiyatıyla yarışabilecek özellikte. Ancak daha iyi Windows 8 modeller için yeni modelleri beklemekte fayda var diyebiliriz.

aceraspirep3 aceraspirer2 aceraspirer1