Samsung, Hesap Cüzdanı uygulamasını başlattı.

Hala gittiğiniz her yere cüzdan götürüyor musunuz? Hala bunu yapma şansınız var ama yükselişe geçen hesap cüzdanı uygulamaları ile yakın zamanda yanınızda cüzdan taşımanıza gerek kalmayabilir.

Samsung'da bu pazardan pay almak için kolları sıvadı ve bu mücadeleye katıldı. Barselona'daki Mobil Dünya Kongresi'nde bu yılın başlarında Samsung cüzdanı tanıtan şirket, bu uygulamayı Güney Kore'de hizmete sundu. Ayrıca uygulama Amerika'da beta aşamasında.

samsung-wallet
Güney Kore'de Galaxy serisi akıllı telefon sahipleri artık Cüzdan uyumlu Samsung cihazlarda bu hizmetten faydalanabiliyor. Galaxy S4, S3, Note, Note 2, Note 10.1 ve S2 modellerin HD LTE versiyonlarında uygulama kullanılabiliyor.
Güney Kore kullanıcıları Samsung Cüzdan uygulaması ile satın alma noktasında bir kez PIN veya tek zamanlı şifre (OTP) anahtar kullanarak, kredi kartları için tek bir erişim noktası elde edebiliyorlar.
Samsung cüzdan ödemeler haricinde geçiş biletleri, etkinlik biletleri, kupon ve üyelik kartları gibi işlemlerde de kullanılabiliyor.
Samsung'a göre, Güney Kore'de 30.000 perakendeci zaten Cüzdan uygulamasını destekliyor ve NFC ödemelerini de yakın gelecekte destekleyecektir.