Xbox One tanıtımı Sony'e yaradı

Xbox One'ın tanıtımından sonra Sony'nin hisseleri büyük bir çıkış yaşadı.


Bu artışın ardında Microsoft'un yeni konsoluna negatif tepkiler veren yatırımcıların olduğu biliniyor.

Xbox One lansmanı gerçekleşirken Sony'nin hisseleri %8.8 bir artış gördü ve PlayStation 4 etkinliğinden beri ilk kez böyle büyük bir artış olduğu görüldü.
sonyhisse

Öte yandan Nintendo'nun hisseleri de %2 oranında arttı. Analiz uzmanı Michael Pachter PlayStation 4 açıklamasının oyun marketinde yatırımcıların Sony'ye olan güvenini arttırırken Microsoft'un multimedya eforlarını eksene almasının yanlış olduğunu belirtmişti.

Battlefield 4 çıkış tarihi açıklandı

Merakla beklenen oyun Battlefield 4'ün çıkış tarihi belli oldu.


29 Ekim tarihinde çıkacak oyun Xbox One için de geliştirilmekte.

EA Games'den yapılan açıklamaya göre, 29 Ekim'de piyasaya çıkacak olan Battlefield 4 sadece şu an içinde bulunduğumuz jenerasyonu ve PC'leri kapsıyor.

Öte yandan Battlefield 4, bir sürprize daha imza attı; Battlefield 4: China Rising

battlefield4

Çin'in dört farklı haritasında düşmanlarımızla savaşırken, beraberinde birkaç farklı silaha sahip olabileceğiz. Bunlara yeni araçlar da dahil olacak.

Teknolojioku: Battlefield 4 çıkış tarihi açıklandı

LG Optimus G2 cephesinden yeni iddialar geldi

Farklı bir tasarım ve güçlü bir işlemciye sahip olması beklenen Optimus G2, ağustos ya da eylül ayında duyurulacak.


Yılın ikinci yarısında IFA Berlin etkinliğinde resmiyet kazanacağı Digitimes kaynaklarınca da doğrulanan Optimus G2 cephesinden yeni iddialar geldi. Güney Koreli kaynaklı raporlarda, Optimus G2’nin 5.2-inç büyüklüğünde yada 5.5-inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü bir ekrana sahip olacağı bildiriliyor. Telefonun sahip olduğu bir diğer önemli detay ise LTE-Avanced olacak. Söz konusu bağlantı sayesinde 150 Mbps’ye indirme hızı desteklenecek.

LG Optimus G2’de 4 çekirdekli Qualcomm 800 işlemcisinin yer alması bekleniyor; Optimus G2 muhtemelen bu işlemciye sahip ilk akıllı telefon olacak. 2GB RAM, 13MP çözünürlüklü arka kamera, Nexus 4’te olduğu gibi ekrana konumlandırılan sanal tuşlar, ultra ince bir tasarım ve telefonun arka bölümünde yer bulması beklenen fizik tuşlar, Optimus G2’de öne çıkan özelliklerin başında geliyor.

Güney Koreli şirket tarafından resmen doğrulanan telefon, gerek tasarımı ve gerek sunacağı diğer yazılım desteği ile hala gizemini koruyor. Evleaks tarafından sızdırılan bir görselin Optimus G2 olduğu iddia edilse de, henüz resmi bir detay elde edilmiş değil. Söz konusu görsele aşağı yer almaktadır.
1369223933_lg-phone.jpg

ZTE'nin Yeni Telefonu Grand S

ZTE'nin Yeni Telefonu Grand S

Telefonu Almak İçin 2014'ü Beklemeniz gerekiyor

Apple CEO'su Tim Cook ;Apple Payına Düşeni Öder

Apple son zamanlarda vergi eleştirmenlerinin hedefi oluyor

Fakat Apple CEO'su Tim Cook ; Apple Payına Düşen Vergiyi Ödüyor Dedi işte o açıklama

Apple CEO'su Tim Cook, Kongre önünde tanıklık.
(Kredi: Getty Images)

Son 10:33 PT güncellenir.

Senatör ve profesyonel uzmanlardan oluşan bir geçit olarak birkaç saat için sessizlik içinde pilaki sonra vergi freeloader olarak kendi şirketi tasvir döner aldı, CEO'su Tim Cook sağlam bir kurumsal vatandaş olarak Apple ateşli savunma sundu.

Apple Amerika'daki en büyük kurumlar vergisi mükellefi haline gelmiştir, "Cook Salı günü Araştırmalar Senato Daimi Alt Komitesi söyledi. O geçen yıl şirketin ABD Hazine veya gün başına daha fazla 16 milyon dolardan nakit olarak yaklaşık 6 milyar doları ödedi ekledi.

O Apple öder "dedi borçlu vergi. Her bir dolar."

Cook ayrıca Apple vergi hile kullandığı yalanladı. "Bazı Karayip adasında para saklamak yok," dedi.

Bu keskin Apple'ın vergiden kaçınma politikalarını eleştiren Demokratlar ve Cumhuriyetçiler hem de başladı daha önce duruşmada birkaç kişi tarafından yapılan yorum, bazı sivri çürütme oldu. Pazartesi günü, Kongre araştırmacılar Apple yurtdışı iştirakleri bir ağ kullanımı sayesinde vergi milyarlarca dolar ödeyerek kaçtığını söyledi.

Apple'ın yazılı ifade PDF.

Olan ses noktaları bir çift de kırmak için çıktı Cook, şiddetle hatta eski Başkan John F. Kennedy'nin bir alıntı gerekçe göstererek, vatansever ve Amerikan iş büyümeye katkı olarak şirket tasvir, "çok verilir kime, çok gereklidir. "

O senatörler şirketin operasyonları daha yakından bakmak teklif olarak Peter Oppenheimer, şirketin baş mali görevlisi ve üst düzey Başkan Yardımcısı, patronu yedeklenir. O Apple olduğunu söyledi "Tüm yasa ve yönetmeliklere tam uyum."

Q & A sözlü Japon sporu bir parça yapan da kurumlar vergisi kaçınma kötüleyen başka bir vesileyle Kennedy alıntı devam, komite Başkanı Carl Levin (D-Mich.), var. Gibi Levin daha sonra İrlanda iştiraki AOI ve ödenen kurumlar vergisi miktarı hakkında ayrıntıları Apple'ın temsilcileri bastırdı.

Komitede sıralama Cumhuriyetçi Senatör John McCain, o zaman zorbalık hissettim olsun Cook sordu - bir öneri Senatör Rand Paul tarafından daha önce yaptı. Cook doğrudan bir cevap vermekten kaçındı ama yardımcı olmak istedim ve hiç o söyledi, o jüri önünde sürüklenen olmasaydı. "Ben bizim hikaye anlatmak ve insanlar benden duymak için İsterdim önemli olduğunu düşünüyorum" dedi. "Burada sürüklenen alamadım."

Apple'ın Peter Oppenheimer May 21, 2013, Kongre önünde ifade verdi

Apple'ın Peter Oppenheimer bu sabah Kongre önünde ifade verdi.
(Kredi: CNET tarafından C-Span/Screenshot)

Cook ve McCain McCain bir vergi Dodge olarak kullanılıyordu düşündüren ile, Apple'ın İrlandalı iştiraki ithalat üzerinde uzun uzadıya sparred. Aşçı olarak AOI açıklayan, aynı fikirde "zaten diğer ülkelerde vergi edilmiştir nakit yönetmek için sadece etkili bir yol."

"Efendim, çok karmaşık bir konu olarak görüyorum," Cook dedi. "Sanırım tartışma yaşıyorsanız sevindim ama dürüst olmak gerekirse ben bu kadar haksız görmüyorum. Ben haksız bir insan değilim ... Ben başkanlık olmaz.

Vergiye tabi kazanç için deniz işletme ve nasıl ABD çokuluslu hesabının soru her zaman belki de daha, bir sıcak düğmeli konu olmuştur bütçe Sequester ve vergi ve harcama üzerinde Washington'daki tartışma sonrasında bu günlerde çok.

Onun vergiye tabi gelir en aza indirmek için - hatta Bizans deniz işletmeleri - Apple karmaşık bir ağ kullanan tek teknoloji şirketi değildir. Ama çünkü Apple'ın büyükçe kamu ayak izi, bir şirket avantajı için dünya çapında sermaye hareket etmek cari vergi hukukunda mevcut boşluklar yararlanır nasıl en görünür uygulayıcısı haline gelmiştir.

Yeni vergi geri dönüş oranı Çağrısı
"Biz bir Amerikan şirketi konum. Ve biz bir Amerikan şirketi olmaktan gurur duyuyoruz," diye Amerika Birleşik Devletleri dışında herhangi bir yerde birleştiren dikkate almak niyeti inkar dedi. Aynı zamanda, Cook cari vergi kod yeniden düşünmeye çağırmak için Washington'da onun görünümünü yararlandı. O söyleyerek ötesinde belirli alamadım ABD yurt dışından "eve para getiren makul vergi" bir daha dikkate almak gerektiğini söyledi. Bu oran şimdi yüzde 35 oranında vergilendirilir.

Vergi kodları bir reform ile ilgili herhangi bir yeniden düşünmeye olarak, Cook uluslu olasılıkla yabancı kazançlar geri getiren bir "tek haneli vergi" hoş geldiniz söyledi. "Bazı şirketler biraz daha fazla ödeme olabilir, ve ben onlardan biri olacağını düşünüyorum," diye sözlerine ekledi "bu ülkede büyüme için çok iyi olurdu."

Panelde Cook'un çeşitli muhataplar Apple'ın baş ile, hem de Oppenheimer ve Phillip Bullock, kafasının Apple'ın vergi işlemleri ile vergilerin bir tutulan tartışma içine var gibi Ne takip cennetten bir vergi inek fikriydi.

Apple'ın Phillip Bullock May 21, 2013, Kongre önünde ifade verdi

Apple'ın Phillip Bullock bu sabah Kongre önünde ifade verdi.
(Kredi: CNET tarafından C-Span/Screenshot)

Duruşma yakın doğru topa Levin ABD vergi ödemezsiniz deniz cennetleri olan kar en tutmak için Apple'ın kararı aşağı delik gibi, günün ilk büyük dram çıktı. "Biz kendin gibi Olağanüstü başarılı ve haklı şekilde çok uluslu bir şirket, kar akış nereye hakkında, 2008 veya 2009 yılında oturarak bir karar bir sistem devam edemez ... kar kaydırılır nerede nerede Amerikan vergi adam kullanılamaz. Herkes bunu sistemini değiştirmek için var kabul eder. "

Levin nihayet olduğunu söyledi "ABD'ye gelir büyük bir kayıp."

"Dostlarım, bu doğru değil," Levin dedi.

En İyi HDTV Araştırması

Biz CNET burada TV'ler çok gözden, ama aşağıdaki listeye sadece en iyi temsil eder. Bu genel puan sırasına göre düzenlenmiş en çok tavsiye modelleri, hangi türde olursa olsun, teknoloji, marka, veya boyutta toplar. Tasarımı, özellikleri, görüntü kalitesi ve değeri: Bu kümülatif derecelendirme önemli alanlarda biz oranı dikkate alınarak en yüksek puan olan TV gösterir. Bu liste yeterli herkes için, ancak, bu yüzden biz de teknolojisi türü, ekran boyutu ve görüntü kalitesi (En iyi 5) göre ayrılmış ek listeleri oluşturduk olmasını beklemeyin. Kriterleri sizin için en önemli Buna göre listelerden sola seçin.

Boyutuna göre değildir listelerinde, fiyatların serisi sadece bir boyutunu temsil eder. Diğer boyutları görmek için değerlendirme "Serisi bilgileri" bölümüne tıklama.

Ne kadar biz oranı TV ve CNET tarafından yorumlanan her 2012 TV güncelleştirilmiş bir, rakam-sadece sıralama için bu grafik kontrol. Açıklaması için buraya tıklayın 2013 model sadece nakliye başladı, ve biz onları gözden olarak bu listeler ekleyerek olacak.

Sonuç Aşşağıdaki Linkte

http://reviews.cnet.com/best-high-definition-tvs/

 

 

Xbox One ile PlayStation Karşılaştırma

Xbox One vs. PlayStation 4


Xbox One - Specs

CPU: 8 Cores

Memory: 8GB System Memory

Hard Drive: Built-in 500 GB HDD

Optical Drive: Blu-Ray Drive

Communication: 802.11n Wireless with Wi-Fi Direct

I/O: USB 3.0

AV Output: HDMI In/Out
PlayStation 4 - Specs

Main Processor: Single-chip custom processor

CPU: x86-64 AMD "Jaguar', 8 cores

GPU: 1.84 TFLOPS, AMD next-generation Radeon-based graphics engine

Memory: GDDR5 8GB

Hard Drive: Built-in

Optical Drive (read only): BD 6xCAV, DVD 8xCAV

I/O: Super-Speed USB (USB 3.0), AUX

Communication: Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T), IEEE 8.02.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 (EDR)

AV output: HDMI, Analog-AV out, Digital Output (optical)

Samsung Galaxy S4 İncelemesi

Araştırma Videosu

Call Of Duty Serisinin Yeni Adı Ghost

Call Of Duty Serisinin Yeni Adı Ghost Call Of Duty Serisinin Yeni Adı Ghost Call Of Duty Serisinin Yeni Adı Ghost Call Of Duty Serisinin Yeni Adı Ghost Call Of Duty Serisinin Yeni Adı Ghost Call Of Duty Serisinin Yeni Adı Ghost Call Of Duty Serisinin Yeni Adı Ghost Call Of Duty Serisinin Yeni Adı Ghost Call Of Duty Serisinin Yeni Adı Ghost Call Of Duty Serisinin Yeni Adı Ghost Call Of Duty Serisinin Yeni Adı Ghost Call Of Duty Serisinin Yeni Adı Ghost Call Of Duty Serisinin Yeni Adı Ghost Call Of Duty Serisinin Yeni Adı Ghost Call Of Duty Serisinin Yeni Adı Ghost Call Of Duty Serisinin Yeni Adı Ghost Call Of Duty Serisinin Yeni Adı Ghost Call Of Duty Serisinin Yeni Adı Ghost Call Of Duty Serisinin Yeni Adı Ghost Call Of Duty Serisinin Yeni Adı Ghost

iPhone 5S Görüntüleri Sızdı

iPhone 5S Görüntüleri Sızdı iPhone 5S Görüntüleri Sızdı iPhone 5S Görüntüleri Sızdı iPhone 5S Görüntüleri Sızdı iPhone 5S Görüntüleri Sızdı iPhone 5S Görüntüleri Sızdı iPhone 5S Görüntüleri Sızdı iPhone 5S Görüntüleri Sızdı iPhone 5S Görüntüleri Sızdı iPhone 5S Görüntüleri Sızdı iPhone 5S Görüntüleri Sızdı iPhone 5S Görüntüleri Sızdı iPhone 5S Görüntüleri Sızdı iPhone 5S Görüntüleri Sızdı iPhone 5S Görüntüleri Sızdı iPhone 5S Görüntüleri Sızdı iPhone 5S Görüntüleri Sızdı iPhone 5S Görüntüleri Sızdı iPhone 5S Görüntüleri Sızdı iPhone 5S Görüntüleri Sızdı iPhone 5S Görüntüleri Sızdı iPhone 5S Görüntüleri Sızdı iPhone 5S Görüntüleri Sızdı iPhone 5S Görüntüleri Sızdı iPhone 5S Görüntüleri Sızdı iPhone 5S Görüntüleri Sızdı iPhone 5S Görüntüleri Sızdı iPhone 5S Görüntüleri Sızdı iPhone 5S Görüntüleri Sızdı

Galaxy S4 İncelemesi

Galaxy S4 İncelemesi Galaxy S4 İncelemesi Galaxy S4 İncelemesi Galaxy S4 İncelemesi Galaxy S4 İncelemesi Galaxy S4 İncelemesi Galaxy S4 İncelemesi Galaxy S4 İncelemesi Galaxy S4 İncelemesi Galaxy S4 İncelemesi Galaxy S4 İncelemesi Galaxy S4 İncelemesi Galaxy S4 İncelemesi Galaxy S4 İncelemesi Galaxy S4 İncelemesi Galaxy S4 İncelemesi Galaxy S4 İncelemesi Galaxy S4 İncelemesi Galaxy S4 İncelemesi Galaxy S4 İncelemesi Galaxy S4 İncelemesi Galaxy S4 İncelemesi Galaxy S4 İncelemesi Galaxy S4 İncelemesi Galaxy S4 İncelemesi

Microsoft ta Durgunluk Var

Microsoft ta Durgunluk Var Microsoft ta Durgunluk Var Microsoft ta Durgunluk Var Microsoft ta Durgunluk Var Microsoft ta Durgunluk Var Microsoft ta Durgunluk Var Microsoft ta Durgunluk Var Microsoft ta Durgunluk Var Microsoft ta Durgunluk Var Microsoft ta Durgunluk Var Microsoft ta Durgunluk Var Microsoft ta Durgunluk Var Microsoft ta Durgunluk Var Microsoft ta Durgunluk Var Microsoft ta Durgunluk Var Microsoft ta Durgunluk Var Microsoft ta Durgunluk Var Microsoft ta Durgunluk Var Microsoft ta Durgunluk Var Microsoft ta Durgunluk Var Microsoft ta Durgunluk Var Microsoft ta Durgunluk Var Microsoft ta Durgunluk Var

YENİ NESİL BİLGİSAYAR ZENBOOK

YENİ NESİL BİLGİSAYAR ZENBOOK YENİ NESİL BİLGİSAYAR ZENBOOKYENİ NESİL BİLGİSAYAR ZENBOOKYENİ NESİL BİLGİSAYAR ZENBOOKYENİ NESİL BİLGİSAYAR ZENBOOKYENİ NESİL BİLGİSAYAR ZENBOOKYENİ NESİL BİLGİSAYAR ZENBOOKYENİ NESİL BİLGİSAYAR ZENBOOKYENİ NESİL BİLGİSAYAR ZENBOOKYENİ NESİL BİLGİSAYAR ZENBOOKYENİ NESİL BİLGİSAYAR ZENBOOK