CHIP Temmuz sayısı bomba gibi geliyor!

CHIP Online E-Bülten
 Temmuz 2013  Bizi takip edin 
 Haber  Makale   İnceleme   CHIP TV   Forum   Galeri 
 


Daha fazla bilgi için tıklayın!

CHIP'in Temmuz 2013 sayısı muhteşem ve kaçırılmayacak bir içerikle yine karşınızda: "KENDİ ANDROID OYUNUNUZU YAPIN" video eğitimi, İnternette Anonim Sörf, Cepten ve internetten canlı yayın yapın, TEST: Akıllı telefonda Full HD, Çok Fonksiyonlu Yazıcılar, Yeni nesil konsollar: PS4 vs Xbox ve 3 adet kaçırılmayacak tam sürüm program...

Anonim sörf
İnternetten izlenmeden sörf yapın, en iyi gizlilik ayarları ve araçları, sosyal ağlarda güvende olun

Geniş bant internet
Önümüzdeki yıl yeni teknolojiler interneti inanılmaz hızlı hale getirecek

Yeni nesil konsollar
Playstation 4 ve Xbox One bu yılın sonuna doğru nihayet piyasaya çıkıyorlar

Akıllı telefonda Full HD
Sony ve HTC yeni top modelleriyle Samsung Galaxy S4'e meydan okuyorlar

Test: Çok fonksiyonlu yazıcılar
Lazer kadar net baskı alıyorlar ve ekonomikler: Ofis, fotoğraf ve ev kullanımı için 30 yazıcı testte

5 adımda turbo ev ağı
Bağlantı kesilmelerine, takılan videolara ve kaplumbağa hızındaki indirmelere son!

İnternetten canlı yayın
Kendi internet kanalınızı kurarak tüm dünyaya kolayca canlı yayın yapabilirsiniz

Tüm cihazlarda güç tasarrufu
Enerji tasarruf ipuçlarımız, uygulamalar ve yedek pillerle enerji ve şarj masraflarını düşürebilirsiniz

Notebook satın alma rehberi!

CHIP Test merkezinin farklı kategorilerde notebook, ultrabook ve oyun notebook'u önerileriyle kendinize en uygun mobil bilgisayarı bulun!

En iyi iPad dergisi yayında!

Nexxt'in her sayısında bilgisayar, internet ve mobil teknolojiler dünyasını iPad için özel bir tasarımla okuyabilirsiniz! Nexxt kolay anlaşılır, açıklayıcı ve bilgilendirici içerikler sunuyor.

CHIP Online ve Techradar'dan dev işbirliği!

CHIP Online ve Avrupa'nın dev teknoloji portalı arasındaki dev işbirliği her şeyi değiştirecek!

Yaz tatilinizde boş zamanlarınızı doldurmak için harika bir fikrimiz var. Eğer Android platformuna ilgi duyuyorsanız bu CHIP DVD'yi uzun süre saklayacaksınız.

VİDEO EĞİTİM SERİSİ
BU AY: 74 BAŞLIK ALTINDA 7,5 SAATTEN FAZLA HD VİDEO DERS
KENDİ ANDROID OYUNUNUZU YAPIN

Kendi Android oyununuzu yapmak ister misiniz? Evet, bu ay yaz tatilinizde boş zamanlardan istifade edebilmeniz için sizlere harika bir meşgale sunuyoruz. CHIP DVD'nin eğitim bölümünde bulabileceğiniz Kendi Android Oyununuzu Yapın eğitim videosunu izleyerek bir Android uygulamasının nasıl yapılacağına ilişkin yeterli bilgiyi edinebilirsiniz. Beğeneceğinizi düşündüğümüz bu eğitim setinin yanı sıra yine 3 tam sürüm DVD'de sizleri bekliyor. Bunlardan 1-abc.net Clipboard Organizer ile işletim sisteminize kullanışlı bir pano kazandırabilir, Ashampoo Slideshow Studio 2013 ile fotoğraflarınızdan harika sunumlar hazırlayabilir ve Abelssoft Schirmfoto 2013 ile ekran görüntüsü alma konusundaki sıkıntılarınızdan kurtulabilirsiniz.

Yaz aylarına özel eğlence bölümümüz de elbette her yıl olduğu gibi bu yıl da yerini koruyor. Oyun kategorisi altında 30'un üstünde keyifli oyunu bir arada bulabilirsiniz.

 

CHIP Online bültenlerini sorunsuz takip edebilmeniz için bu gönderiyi güvenli posta listenize lütfen ekleyin.

CHIP Online bültenlerine ilişkin işbu ticari elektronik iletiler tarafımıza ilettiğiniz e-mail bilgileri aracılığı ile yayın göndermek, bülten göndermek, bildirimlerde bulunmak, ürünler hakkında bilgi vermek, reklam ve kampanya duyuruları iletmek ve benzeri amaçlarla tarafınıza gönderilmekte olduğunu dikkatinize sunar, tarafımızla paylaştığınız e-posta bilginizin hiçbir durumda burada öngörülen amaçlar dışında kullanılmadığını belirtiriz. CHIP Online bültenini içeren işbu ticari elektronik iletileri almak istemiyor ve almayı onaylamıyorsanız lütfen http://www.chip.com.tr/bulten/ linkini tıklayınız. İşbu link aracılığıyla gönderim listesinden çıkışınız sağlanacaktır. Bu linkten ayrı olarak işbu ticari elektronik iletilerin herhangi bir zamanda da alımına son vermek istemeniz halinde lütfen bizimle http://www.chip.com.tr/chiponline/iletisim.html adresindeki form aracılığıyla irtibata geçmenizi ve böylelikle isteklerinizi iletmenizi rica ederiz. CHIP Online Kullanım Sözleşmesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.