Galaxy S5'in Sony Xperia Z gibi su geçirmez olacağı iddia ediliyor.

Samsung Galaxy S4'ün dünya çapında yeni olmasına rağmen, Galaxy S5 söylentileri başladı bile. Hepimizin bildiği gibi akıllı telefon teknolojisi gün geçtikçe gelişiyor ve şimdi olası bir Galaxy S5 tasarımının su geçirmez olacağı iddia ediliyor.

Zaten son zamanlarda Samsung'un yeni akıllı telefonlarına güvenlik amaçlı parmak izi okuyucu getireceği söyleniyordu. Şimdi de Galaxy S5'in Sony Xperia Z gibi su geçirmez olacağı iddia ediliyor.
Söylentilere göre yapılan konsept tasarımda şık bir görünüme sahip olan Samsung Galaxy S5, 2GHz hızında Samsung Octa çekirdekli işlemci ile güçlendirilmiş bir 5.2-inç Full HD ekrana sahip. Ayrıca 4GB RAM ve 128GB dahili depolama ile yakında ilan edilecek olan Android 5.0 Key Lime Pie işletim sistemi bulunuyor.

galaxy-s5

galaxy-s5_2

Cihazın ön etrafında Akıllı Göz İzleme teknolojisi ve kontrol hareketleri ile donatılmış bir 5 megapiksel shooter, rka kısımda 16 megapiksel kamera gibi özellikleri bulunuyor. Akıllı telefon su geçirmez olacak ve 3,200 mAh pil ile donatılmış.
Samsung'un Galaxy S5 tasarımında eleştirilere maruz kalan plastik malzemeyi bırakıp HTC One gibi metal kasa kullanması umut ediliyor.