Apple, iWatch için patent başvurusu yaptı

 Apple'ın Rusya'da herkesin merakla beklediği akıllı saati iWatch için patent başvurusu yaptığı ortaya çıktı.


Teknoloji devi Apple, bir süredir yeni teknoloji sayılabilecek akıllı saatler üzerinde çalışıyor. Tahminlere göre önümüzdeki sene ile birlikte piyasaya sunulması beklenen Apple'ın akıllı saatleri iWatch hakkında yeni bilgiler ise bugün geldi. Ortaya çıkan bilgilere göre Apple, herkes tarafından merakla beklenen akıllı saati iWatch için Rusya'da bir patent başvurusunda bulunmuş.
a1
Rusya gazetesi Izvestia tarafından verilen bilgilere göre Apple, akıllı saatiyle alakalı iki patent başvurusu yapmış. Bunlardan birisi işlem cihazı iken diğeri ise saat ile alakalı. Yani bu patent başvuruları tek bir anlama geliyor o da akıllı saat. Apple'dan bu konu ile alakalı resmi bir açıklama gelmese de zaten herkes Apple'ın yoğun bir şekilde akıllı saati ile çalıştığını ve çeşitli ülkelerde akıllı saati ile alakalı çeşitli patentler aldığını biliyor.

Bakalım, belirtilene göre önümüzdeki sene içerisinde akıllı saatlerin yavaş yavaş piyasaya sunulacağı düşünülüyor. Akıllı gözlükler de aynı şekilde önümüzdeki yıl ile birlikte piyasada olacak. Siz bu iki cihaz piyasaya sürüldüğünde hangisini tercih ederdiniz?