HTC T6'nın Adı One Max Olabilir!


HTC'nin 6 inçlik ekrana sahip olacak yeni phablet projesi olan T6 kod adındaki cihazın adı hakkında yeni iddialar geldi. Bakalım bilgiler ne yönde?



HTC, cihaz satışlarını her geçen gün artırıyor. Hem de bunu yeni nesil olarak nitelendirilen tek model ile başarıyor. HTC One hariç yeni nesil güçlü bir telefon satışa sunmayan firma, 5 milyon adet satan One ile yükselişe geçiyor.

One'a yeni kardeşler geliyor!

HTC One'a yeni alternatifler ekleyecek olan firma, önümüzdeki günlerde burada haberini yaptığımız One Mini modelini satışa sunacak. Firmanın ayrıca üzerinde çalıştığı bir phablet projesi olduğu da biliniyor.

6 inç ekrana sahip olacak olan T6 kod adındaki cihaz,  iddialara göre HTC One Max adını alacak. Kimilerine göre One Mega adını kullanacak olan cihaz, teknik özellikleriyle dikkat çekecek.

HTC One Max'ın tahmini teknik özellikleri

Super LCD ekran teknolojisini kullanması beklenen model, güçlü teknik özellikleri arkasına alarak geliyor. 2.3 GHz hızında çalışan Snapdragon 800 (MSM8974) işlemcisi, 2 GB RAM, 3300 mAh batarya, HTC'nin yeni geliştirdiği Ultrapiksel teknolojili kamera ve optik stabilizasyon sistemi, geniş açılı 2.1 Megapiksel ön kamera, entergre çift hoparlölrlü BoomSound teknolojisi gibi pek çok yeniliği bizere sunacak olan yeni Phablet, phablet dünyasına bir bomba gibi düşecek.

Android 4.3 Jelly Bean sürümüyle gelmesi beklenen ürün, bakalım kalem gibi phabletlerde bulunan ek özelliklere sahip olacak mı?