Agent akıllı saat Kickstarter üzerinden kullanıcılara sunuldu.

Giyilebilir teknolojiye olan ilgi gün geçtikçe artıyor. Bu ilginin farkında olan geliştiriciler yeni modeller tasarlamaya devam ediyor. Secret Labs ve House of Horology şirketleri tarafından geliştirilen Agent isimli kol saati de bunlardan bir tanesi. Agent akıllı saat Kickstarter üzerinden kullanıcılara sunuldu.

Agent, üretim için gerekli olan 100 bin dolarlık barajı çoktan aştı ve akıllı saatin katkıda bulunan kullanıcılara aralık ayında gönderilmesi planlanıyor. 1,28 inçlik (128×128) Sharp Bellek Ekran'a sahip Agent hakkında dünyanın en akıllı kol saati olduğu iddia ediliyor.

LCD ekrana sahip Agent'i, akıllı saat modunda 7 güne kadar, saat modunda ise 30 güne kadar kullanabiliyorsunuz. Ayrıca saatte Bluetooth 4.0 BD/EDR + LE, üç eksenli ivme ölçer, ortam ışığı sensörü ve titreşim motoru bulunuyor.

Uygulamaları  Microsoft Visual Studio 2012 ile geliştirilebilen kol saati suya karşı da dayanıklı. Geliştirilen uygulamalar saate Bluetooth sayesinde aktarılıyor. iOS, Android ve Windows Phone 8′li cihazlarla uyumlu şekilde çalışabilecek olan kol saati kablosuz şarja (Qi standardı mevcut) da destek veriyor.

Dünyanın en akıllı saati, turuncu, gri, yeşil, kırmızı ve mavi renk kayış seçenekleriyle kullanıcılara 249 dolardan sunulacak. Eğer saat ile birlikte kablosuz şarj standını da isterseniz ödenecek tutar 299 dolar.