Hipstamatic Oggl Artık Herkese Açık

Hipstamatic firmasının geliştirdiği Oggl fotoğraf uygulaması artık herkes için kullanabilir hale geldi. Uygulamanın ayrıntılarını haberimizde bulabilirsiniz.


Yayınlandığı ilk hafta davetiye sistemiyle hizmet veren Oggl, gelen güncelleme ile birlikte artık herkes tarafından kullanabilir hale geldi. iPhone'un başarılı kamera uygulaması Hipstamatic firması tarafından geliştirilen uygulama, Instagram'a rakip olmayı hedefliyor.

Hipstamatic uygulamasında bulunan tüm lensleri ve filmleri bünyesinde barındıran Oggl, bu lenslerin ve filmlerin tamamını kullanmak isteyen kullanıcılardan ise 3 aylık veya 1 yıllık üyelik ücreti talep ediyor.

Üyeliklerin fiyatı; 3 aylık 5,49TL ve 1 yıllık 17,99TL olarak belirlenmiş.oggl-hero1369656969

Eğer bu lensleri ve filmleri daha önce Hipstamatic uygulamasından satın aldıysanız, çok yakında gelecek olan güncelleme ile bunları Oggl'e aktarabileceksiniz.

Uygulama ile çektiğiniz fotoğrafları paylaşmak için Hipstamatic üyeliğinizin olması gerekiyor. Aynı Instagram'da olduğu gibi bu fotoğrafları ister Oggl'da isterseniz de Facebook, Twitter, Instagram ve Tumblr'da paylaşabilirsiniz.

Şimdilik sadece iPhone kullanıcılarının kullanabildiği Oggl'un, çok yakında Windows Phone platformuna geleceği Nokia 925 lansmanında duyurulmuştu.

Ücretsiz olarak sunulan Oggl uygulamasını buradan indirebilirsiniz. Uygulamanın; denemeniz için size 5 adet film ve 5 adet lens sunduğunu da belirtelim.