Dalga Temalı OS X Afişi

Apple'ın Evrensel Geliştiriciler Konferansı'nın gerçekleşeceği binada hazırlıklar sürüyor. Bugün eklenen yeni bir görsel, işletim sistemi OS X hakkında ipuçları veriyor.


xbannerbig1370640383

Apple'ın 10 Haziran Pazartesi günü başlayacak Evrensel Geliştiriciler Konferansı yaklaştıkça haberler de artıyor. Dün yayınladığımız "WWDC Hazırlıkları Tamamlanmak Üzere" başlıklı haberimizde, etkinliğin gerçekleşeceği San Francisco'da bulunan Moscone Center'daki hazırlıkları sizlerle paylaşmıştık.

Konferans binasının dış cephesine ve çevresine yerleştirilen ilk görseller yeni ürünler hakkında pek ipucu vermese de bugün gelen yeni fotoğraflarda durum biraz daha farklı. Bina içine yerleştirilen bir afiş, Apple'ın masaüstü işletim sistemi MAC OS X'in yeni sürümü hakkında ipuçları içeriyor.
Önceki yıllara göre sade tasarımı ile dikkat çeken afiş üzerinde sadece "X" hafri yer alıyor. Görselin arkaplanında ise ilginç bir şekilde dev dalgalar kullanılmış.

"X" harfinin Helvetica Neue Ultra Light ya da Helvetica yazı tipinin son derece inceltilmiş bir varyasyonu olduğu düşünülürken, Cheetah ile başlayıp son 4 sürümdür Leopard, Snow Leopard, Lion, Mountain Lion şeklinde devam eden işletim sisteminin sürüm isimlendirmesinde bir değişiklik olabileceği şeklinde yorumlar yapılıyor.