Sony'den İlginç E3 Davetiyesi

Sony, gelecek ay düzenlenecek E3 oyun fuarı için altın renkli PlayStation 1 davetiyesi hazırladı. Peki, bu davetiye kime gönderildi? Ayrıntılar haberimizde.


11 Haziran'da Los Angeles'ta düzenlenecek olan E3 oyun fuarı için, birçok oyun yapımcısına davetiyeler gönderilmeye başlanmıştı. Bu yıl PlayStation 4'ü ve bu konsol için geliştirilen özel oyunlarını tanıtacak olan Sony, bir geliştiricisi için ilginç bir davetiye hazırladı.

Sony, Minecraft’ın yapımcısı Markus Persson'a E3 davetiyesi olarak altın renkli PlayStation 1 gönderdi. Resmi Twitter üzerinden davetiyenin fotoğrafını paylaşan M.Persson, hediyeden oldukça etkilenmiş gibi görünüyor.sony-Play_Station_4+teknik+Özellikleri

M.Persson (Notch) PlayStation 1'in yanında bir de Dungeon Keeper 2 oyununun yollandığını ancak PlayStation 1'in içinden, güç ve video kabloları çıkmadığı için konsolun çalışıp çalışmadığını bilmediğini belirtti.

İlk olarak PC'ye, daha sonra da Xbox 360 için geliştirilen 8 bit grafiklere sahip olan Minecraft'ın maalesef ki PlayStation sürümü bulunmuyordu. Sony'nin bu hareketi "Sony, Minecraft'ı acaba PlayStation'a getirmeyi mi planlıyor?" sorusunu akıllara getirdi.