Tivibu ile 60'dan Fazla Kanal Avea'lılarda

Avea, Türkiye’nin beğenilen yeni nesil TV platformu Tivibu ile gerçekleştirdiği marka işbirliği kapsamında TV keyfini müşterilerine, mobil cihazlarından Avea avantajlarıyla yaşama fırsatı sunuyor.


Tivibu Cep Avea uygulaması ile kullanıcılar, aylık sadece 6,99TL‘ye mobil geniş yerli ve yabancı film arşivinden istediklerini seçerken, en çok takip edilen atmıştan fazla TV kanalına erişebilecek.

Avea, gerçekleştirdiği marka işbirlikleriyle müşterilerinin hayatlarına renk katmaya devam ediyor. Avea şimdi de Türkiye’nin beğenilen yeni nesil TV platformu Tivibu ile de işbirliğine giderek; Tivibu Cep Avea uygulaması ile Avealılara TV keyfini mobil cihazlarından istedikleri her an, her yerde yaşama fırsatı sunuyor.

Aylık Yenilemeli Paketi (4,2 GB) ve Günlük Paket (600 MB) olmak üzere iki farklı abonelik sistemine sahip olan Tivibu Cep Avea uygulamasına aylık 6,99 TL; günlük ise 1.99 TL ödeyerek sahip olunabilecek.

tivibu-a4jpg1369656665TTNET işbirliği ile hazırlanan Tivibu Cep Avea uygulaması ve mobil portalı ile kullanıcılar, atmıştan fazla yerli ve yabancı TV kanalını izleyebilecek; film, dizi, yarışma, belgesel, müzik, çocuk programları arşivlerinden istediklerini seçebilecek.

İzleyicilerin kaçırdıkları programları yayından hemen sonra “Tekrar İzle” klasöründen takip edebildikleri uygulama sayesinde; belgesel, çizgi film, dizi ve sevilen müzik klipleri de mobil cihazlardan izlenebilecek. “İnteraktif TV Rehber” özelliği ile kullanıcıların 7 günlük program bilgisine de ulaşabildiği “Tivibu Cep Avea” Uygulaması ile beğenilen programlar favorilere eklenebiliyor; hatırlatma bölümünden ise yayın saatleri takip edilebiliyor.

Tivibu Cep Avea’ya, iOS ve Android işletim sistemli akıllı telefonlar için geliştirilmiş uygulamalardan veya diğer cihazlar için geliştirilmiş http://tivibucepavea.com adresinden erişilebilen mobil portaldan kullanıcı adı ve şifresine ihtiyaç duymadan erişilebiliyor.