HP Türkiye'de yeni atamalar var

Filiz Akdede ve Ertuğ Ayık'a HP'de yeni görevler.


HP Türkiye'nin yeni Kişisel Sistemler ve Baskı Grubu Ülke Müdürü Filiz Akdede oldu

16 yıldır HP Türkiye bünyesinde çalışan Filiz Akdede, kısa bir süre önce HP MEMA Bölgesi Kurumsal Müşteriler Satış Direktörü görevine atanan Ertuğ Ayık'ın yerini aldı.

hep1

HP Ortadoğu, Akdeniz ve Afrika Bölgesi Perakende Satış Direktörü görevinde perakende pazarında PC ve yazıcıların satış ve pazarlama ekiplerini yöneten Filiz Akdede, kariyerini bundan böyle HP Türkiye Kişisel Sistemler ve Baskı Grubu Ülke Müdürü olarak sürdürecek. Akdede, HP MEMA Bölgesi Kurumsal Müşteriler Satış Direktörü görevine atanan Ertuğ Ayık'ın yerini alarak HP'nin Türkiye'de PC ve yazıcı pazarındaki liderliğini sürdürme hedeflerini yönetecek.

Ertuğ Ayık, HP MEMA Bölgesi Kişisel Sistemler ve Baskı Grubu Kurumsal Müşteriler Satış Direktörü görevine atandı

HP Türkiye Kişisel Sistemler ve Baskı Grubu Ülke Müdürü görevini son bir yıldır başarıyla yürüten Ertuğ Ayık, HP Türkiye'den bölge pozisyonlarına atanan başarılı yöneticiler arasındaki yerini aldı.

1996 yılından beri HP Türkiye bünyesinde farklı görevler üstlenen Ertuğ Ayık, son 1 yıldır sürdürdüğü HP Türkiye Kişisel Sistemler ve Baskı Grubu Ülke Müdürü görevinde sergilediği başarı üzerine HP MEMA (Ortadogu, Akdeniz & Afrika) Bölgesi Kişisel Sistemler ve Baskı Grubu Kurumsal Müşteriler Satış Direktörü görevine atandı. HP Türkiye Kişisel Sistemler ve Baskı Grubu Ülke Müdürü görevinde HP'nin Türkiye'de hem PC, hem de yazıcı alanlarındaki pazar payını artırıp, liderliğini pekiştiren Ertuğ Ayık, HP Türkiye'nin yurtdışı pozisyonlara yönetici transferi yapma başarısının son halkasına da imzasını atmış oldu. Ertuğ Ayık yeni görevinde HP'nin kişisel sistemler ve baskı ürün ve çözümlerinin 72 ülkede kurumsal müşterilere satışından sorumlu olacak.