VSCO Cam’e Güncelleme Geliyor!


iOS’ta fotoğraf düzenlemek için kullanılan ve en gözde uygulamalardan biri olan VSCO Cam uygulamasına oldukça önemli bir güncelleme geliyor.



Uygulamanın gelecek olan güncelleme ile beraber arayüzünde ve programın kendi içindeki özelliklerinde oldukça büyük bir değişimin olacağı bekleniyor. Şu an 1,79TL’ye sahip olabileceğiniz VSCO Cam uygulamasının geliştiricileri, gelecek olan yeni güncellemeyle beraber uygulamanın ücretsiz olacağını belirtiyor.

Aperture ve Lightroom gibi programların geliştirici filtrelerinin özelliklerini kullanarak, bu filtreleri VSCO Cam sayesinde mobil dünyaya taşıma planları kuruluyor. Bu planların arasında, kullanıcıların çektikleri fotoğraflar üzerinde daha çok filtre uygulayabilme ve bu fotoğrafları arttırılmış sosyal medya entegrasyonları ile paylaşabilme özellikleri bulunuyor.

Bunlara ek olarak iki parmak kullanarak fotoğrafı netleme ve pozlama özelliklerini kullanabilmeye imkan sağlayacak olan uygulama, çekilen fotoğrafların harita üzerinde görünmesini de sağlayacak. Güncellemenin ne zaman çıkacağı tam olarak bilinmese de, güncelleme şimdiden büyük ses getirmeyi başardı.

basliksiz-11370260793

Birçok kişinin kullandığı VSCO Cam uygulamasının Instagram dünyasında da oldukça yaygın olarak kullanıldığını #vscocam etiketi altında bulunun 2 milyondan fazla fotoğrafta görebilirsiniz. Güncelleme ile beraber uygulamanın ücretsiz olacağı, uygulama içi satın alma seçeneklerinin olup olmayacağı konusunda tereddüt yaratıyor.

Gelecek olan yeni güncelleme ile, geliştiricilerin uygulamayı Android için de geliştirmeye başlamış olması firma tarafından açıklanan bilgiler arasında yer alıyor.