HTC Butterfly S ve One Mini Detaylanıyor


HTC'nin 5 milyonu aşan satış rakamına ulaşan akıllı telefon One ile beraber hayatımıza giren Ultrapixel kamera, Butterfly S ve One Mini ile yoluna devam edecek.



HTC'nin oldukça sevilen fakat global pazarda adetli olarak satışa sunulmayan Butterfly modeli, Butterfly S adıyla güncellenecek. Global olarak satışa sunulması düşünülen Butterfly S modelinde, önceki modeldeki 5 inç büyüklüğünde, Full HD Super LCD3 ekran kullanılacak.

HTC Butterfly S, Snapdragon S4 Pro yerine yeni nesil Snapdragon 600 ya da 800 çipsetinden gücünü alacak. Ayrıca firmanın yeni nesil kamera teknolojisi olan Ultrapiksel kameraya da yer verilecek. Haziran'ın sonlarına doğru resmiyete kavuşması beklenen Butterfly S, firmanın dikkat çekici modellerinin başında yer alacak.

HTC'den bir diğer bomba One Mini

Samsung'un Galaxy S ailesini pek çok başarılı ara model ile iyi bir şekilde pazarladığını biliyoruz. 100 milyon adet satmayı planladığı Galaxy S4 modeli, pek çok farklı modelden oluşuyor. Örnek vermek gerekirse Active, mini ve Zoom başta olmak üzere bilindik 3 farklı sürümü olacak olan Galaxy S4 gibi, HTC'de One adından daha da yararlanmak istiyor.

htc-one-mini1370270830

HTC One Mini adında olacak olan model, One'ın küçüğü olacak. M4 kod adlı One Mini, teknik özellikleriyle de dikkat çekiyor. Qualcomm'un yeni nesil çift çekirdekli işlemcisi ve 2 GB RAM ile donatılacak olan telefon, Super LCD2 teknolojisine sahip 4.3 inç büyüküğünde ve 720p çözünürlüğünde HD ekran ile gelecek.

Haziran ayının ortalarında ya da sonunda tanıtılması beklenen One Mini, 16 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, 1700 mAh batarya, Ultrapiksel kamera, Android 4.2 Jelly Bean ve Sense 5.0 yazılımıyla pazara giriş yapacak. Yeni modeller büyük bir merakla bekleniyor.