Samsung Galaxy Ace 3 göründü

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung'un yeni akıllı telefonu Samsung Galaxy Ace 3'ün görüntüsü internete sızdırıldı.


Güney Koreli teknoloji devi Samsung için şu sıralar her şey çok iyi gidiyor. Yeni amiral gemisi için bu yıl sonuna kadar korkunç satış beklentisi içerisine giren ve Amerika'da iPhone 5 satışlarını geride bırakmayı başaran Samsung, yeni akıllı telefonlar piyasaya sunmaya devam ediyor. Daha önce de gündeme gelen Samsung Galaxy Ace 3'ün görüntüsü internete sızdırıldı.

Orta seviye olarak piyasada kendine yer bulan ve Samsung'un en çok satan akıllı telefon ailelerinden birisi olan Galaxy Ace'in yeni üyesi olan ve GT-72xx model numarasına sahip Galaxy Ace 3, belirtilene göre tek ve çift SIM versiyonları ile piyasaya sunulacak.

4 inç büyüklüğünde ve 800x480 piksel çözünürlüğünde TFT ekran ile piyasaya sunulacak olan Galaxy Ace 3 gücünü ise çift çekirdekli 1GHz işlemcisinden alıyor. Bunların yanında 1GB RAM, 5MP arka kamera, 1500mAh batarya, 4GB dahili depolama, microSD, ön kamera, 3G, Bluetooth 4.0, WiFi ve A-GPS gibi özelliklere sahip olan cihaz, 20 Haziran tarihinde Londra'da tanıtılacak.