The Expendables 3'ün yıldız oyuncu kadrosu ve gösterim tarihi

Yıldızlar karması bir kez daha bir araya geliyor.


sat

Sylvester Stallone önderliğinde hazırlanan ve Hollywood'un kurt aksiyon oyuncularını bir araya getiren The Expendables projesi, üçüncü filmle devam ediyor. Zaten seriye üçüncü filmin ekleneceği söyleniyordu. Şimdi ise, hem kadro şekillenmeye başladı, hem de filmin gösterim tarihi açıklandı.

Patrick Hughes tarafından yönetilecek film, 15 Ağustos 2014'te vizyonda olacak. İlk fim, 13 Ağustos 2010'da vizyona girmişti. İkinci filmi de 17 Ağustos 2012'den itibaren izleyebilmiştik. Yine benzer bir tarihin seçilmesi şaşırtıcı olmadı doğrusu.

Filmin kadrosuna baktığımızda ise; Sylvester Stallone'un yanında, Nicolas Cage, Jackie Chan, Wesley Snipes ve Milla Jovovich gibi yıldız isimler doğrulandı. Bakalım Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger ve Chuck Norris gibi isimler de geri dönecek mi... Filmin hikayesine dair henüz bir detay paylaşılmadığını da belirtelim.

Bu arada Lionsgate ve Summit Entertainment, The Expendables 3'ün dışında Escape Plan isimli film hakkında da bilgiler verdi. Bu filmde, başrollerde Arnold Schwarzenegger ve Sylvester Stallone'u izleyeceğiz. Onlarında yanında James Caviezel, Vincent D'Onofrio, Sam Neill, Vinnie Jones, 50 Cent ve Amy Ryan gibi isimler de olacak. 18 Ekim 2013'te gösterime girmesi beklenen aksiyon türündeki filmin yönetmeni de Mikael Håfström.