Nokia EOS Görselleri Sızdırıldı!


Nokia'nın 41 Megapiksel kameraya sahip Windows Phone'u Nokia EOS her geçen gün gerçeğe biraz daha yaklaşıyor. Temmuz'da tanıtılması beklenilen modelin görselleri haberimizde.



Windows Phone pazarının en başarılı oyuncularından Nokia'nın hazırladığı modeller, sunduğu kamera performansları ile herkesin beğenisini kazanıyor. Bu beğeninin farkında olan Nokia da hazırladığı modellerde kullanıcıların bu beğenisini dikkate alıyor ve eksik yanlarını kapatırken, iyi yönlerini de daha iyi hale getirmeyi ihmal etmiyor.

pureview13688811641369305328

41 Megapiksel kameraya sahip Nokia 808 PureView ile akıllı telefon fotoğraf teknolojisine farklı bir boyut kazandıran Nokia, uzun süredir üzerinde çalıştığı Nokia EOS ile bu başarısını Windows Phone platformuna taşımayı hedefliyor.

Uzun süredir dedikoduları dolaşan ve Temmuz ayında tanıtılması beklenilen Nokia EOS şimdi de gerçek görselleri ile karşımıza çıkıyor.

gsmarena_1011370480079

GSMArena sitesi okuyucularından birinin siteye ulaştırdığı görsellerde Nokia EOS'un dış tasarımını her yönüyle görebiliyoruz.

GSMArena sitesinin elindeki görselleri yayınlamasının ardından WPCentral sitesinin de bir takım görseller yayınlamasının ardından cihazın dış görünümü kesinleşti diyebiliriz ancak cihazın kamerasının çözünürlüğü ya da diğer teknik özellikleri konusunda hala net bir bilgi yok.

Her ne kadar kamera modülüne bakıldığı zaman daha önce iddia edilen 41 Megapiksel iddialarının gerçek olma ihtimali yüksek görünse de, ne yazık ki hala telefonun teknik donanımı hakkında kesinleşen bir şey yok.